Skip to main content

Miért a TF Továbbképző Központ sportedzői képzését választotta?

Több edzői képzésen is részt vettem már és azok elvégzése után úgy éreztem, hogy a Magyarországon elérhető legmagasabb szintű oktatást szeretném megismerni, TF végzettséget szerezni. 

Mennyire bizonyult jó döntésnek?

A TF önmagában garancia a magas szintű képzésre, de a tanárok személye különlegessé tette a programot. Mindannyiukat régóta ismerem, mégis tudtak újdonságokat mutatni, tanítani. A tananyag szintén tartalmazott olyan dolgokat, amik nagyon hasznosak, sőt nélkülözhetetlenek egy profi teniszedző munkájához.

Mennyire tudta összehangolni a tenisz sportedzői képzés programját a munkájával?

Ebből a szempontból nagy könnyebbség, hogy az órák hétvégén voltak. Az is nagyon jó, hogy az oktatók maguk is a versenyteniszben dolgoznak, így megértik, ha valakinek hétvégén versenye van, lehetőséget biztosítanak a pótlásra.

Nem jelentett nehézséget más szakmai előképzettségű és más korosztályú emberekkel együtt tanulni?

Nem. Aki a teniszben dolgozik, az pontosan tudja, hogy a korosztályok, nemek váltakoznak, keverednek a versenyeken -ez semmilyen problémát nem okoz. 

Kiknek tudná ajánlani a TF tenisz sportedzői képzését?

Nem kezdőknek, hanem olyanoknak, akiknek a tenisz nem csak hobbit jelent, hanem munkát, elhivatottságot. Olyanoknak, akik a legmagasabb szintre szeretnének eljutni a tenisz oktatásával.