Skip to main content

Kedvezmények

A szakképesítésre felkészítő szakmai képzéseken, annak résztevői számára a képzési díj összegéből képzési díjkedvezmény jár az alábbiak szerint:
  • a) A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem és jogelődjeinél szerzett oklevéllel vagy végzettséget igazoló okirattal rendelkezők esetében – annak igazolásával – a díjkedvezmény mértéke 20%. Kérjük az igazolást megküldeni 2023. augusztus 31-ig a tovabbkepzes@tf.hu e-mail címre, a tárgyban a „kedvezmény igazolása” megjelöléssel.
  • b) A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem aktív egyetemi hallgatói jogviszonnyal rendelkezők esetében a díjkedvezmény mértéke 50%. Kérjük a jogviszony igazolását megküldeni 2023. augusztus 31-ig a tovabbkepzes@tf.hu e-mail címre, a tárgyban a „jogviszony igazolása” megjelöléssel.
  • c) Lehetőség van felvételi pontszám beszámítására a 2024. őszétől induló  Rekreáció és életmód és Sportszervezés szakokra vonatkozóan, amennyiben elvégzi a 2023 őszétől induló szakmai képzéseink valamelyikét. A szakképzettséghez kapcsolódó pontszámokat itt tekintheti meg: https://www.felvi.hu/pub_bin/dload/FFT_23K/pontszamitas2024/MTSE_intezmenyipont.pdf