Skip to main content

Bemutatkozás

A Továbbképző Központ a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem szerves részeként végzi tevékenységét. A felnőttképzés már legalább 6 évtizede folyik az egyetemen. Főbb feladataink közé tartoznak a középfokú szakképesítésre felkészítő szakmai képzések (sportedző, sportoktató, sportszervező munkatárs), a mentortanári képzések, szakirányú továbbképzések (posztgraduális), vándortábor-vezető  pedagógus továbbképzések, valamint a babaúszás oktató képzésünk szervezése és lebonyolítása.

Érdekli a sport világa? A munka mellett tartana edzéseket? Karrierváltásban gondolkodik? Mi segítünk egy rég be nem teljesült álom megvalósításában.

Célunk a kor kihívásainak megfelelően magas színvonalú képzések biztosítása, a képesítő vizsgára való felkészítés és a sportszakma szeretetének megalapozása.  Továbbképzési programjaink célja, hogy segítse a jelentkezők tudásának bővítését – legyen szó érdeklődési körök feltárásáról, készségek fejlesztéséről vagy pályaváltásról. Ezek a programok az élet minden területéről érkező felnőtt hallgatókat szolgálják, így soha nem kell abbahagyni a tanulást.

Szakmai tevékenységünket számos sportági szakszövetséggel karöltve végezzük, melynek magas színvonalát az egyetemen oktató számos elismert sportági szakember és szaktanár biztosítja. Figyelemmel követjük a sportági szakma változásait, igényeit és képzéseinket ennek megfelelően alakítjuk. Jelenleg 21 sportágnál hirdetünk sportedzői, 14 sportágnál pedig oktatói képzéseket.

Tartson velünk az úton, legyen visszatérő vendége oldalunknak!