Skip to main content

Augusztus 31-ig jelentkezhetünk a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem egyik legnépszerűbb szakirányú továbbképzésére, a nemzetközi sportkapcsolatok–sportdiplomácia képzésre.

Már várják a sportdiplomácia iránt érdeklődők jelentkezését dr. Farkas Péter és munkatársai a TF két féléves szakirányú továbbképzésére, a nemzetközi sportkapcsolatok–sportdiplomácia képzésre.

A két féléves, magyar nyelvű kurzus célja, hogy olyan szakembereket képezzen, akik a nemzetközi sportéletben magas szintű sportdiplomáciai ismeretek birtokában, a fair play szellemében képesek szolgálni a sport ügyét, illetve képviselik hazájuk érdekeit.

A nemzetközi sportkapcsolatok–sportdiplomácia szakirányú továbbképzéshez a szakmai hátteret a lassan 100 éve Európa egyik meghatározó testkulturális oktatási intézményének számító Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem mellett Magyarország legtekintélyesebb sportszakmai társadalmi szervezete, az 1895-ben alapított Magyar Olimpiai Bizottság, illetve a Külgazdasági és Külügyminisztérium adja.

A kurzus rangját emeli még, hogy azon a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, a nemzetközi kapcsolatok, továbbá a sportdiplomácia legelismertebb szakemberei tartanak órákat.

Bővebben: https://tftovabbkepzo.hu/kepzesek/nemzetkozi-sportkapcsolatok-sportdiplomacia/

Forrás: tf.hu