Skip to main content
Milyen az az egyetemi képzés, ahol a lovakról tanulhatsz? Nem kell versenyzőnek lenned, akár hobbilovasként is felvételt nyerhetsz! Mit nyújt neked a Lovaskultúra oktató másoddiplomás továbbképzés?
 ● Órarendi lovasedzéseket és gyakorlati táborokat az ország legkiemelkedőbb lovas helyein, a legelismertebb szakemberek vezetésével, az összes lovas szakágban. Mert mi nem csak elméleti szakembereket képzünk!
 ● Rendkívüli kapcsolati tőkét a tanáraidon és hallgatótársaidon keresztül, amellyel egy életen át boldogulhatsz a lovaséletben!
 ● Megtanítunk igényesen sportolni, lovaskultúrát tanítani, lovasedzéseket-táborokat-lovastúrákat vezetni, és arra is, ami a lovas vállalkozások vezetéséhez szükséges.
 ● Széleskörű, tudományosan alátámasztott ismeretekhez jutsz, így a képzés után is ki tudod választani a megbízható forrásokat, tanfolyamokat vagy továbbképzéseket. Sőt! Magad is szervezhetsz, vagy előadóként részt vehetsz ezeken.
 ● A Magyar Testnevelési Sporttudományi Egyetem szellemisége tükrében egy valódi közösségben sportolhatsz, tanulhatsz, és képezheted a magyar lovasértelmiség bővülő csapatát. Felvételizz a Testnevelési Egyetemre, és valósítsd meg TE is az álmaid! Jelentkezni a szakirányú továbbképzéseknél lehet.
 Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal: 📧 lovaskultura@tf.hu 📲 +36 70 378 6844